Neem de juiste beslissing

Steeds meer klanten maken gebruik van R&T Security. Wij zorgen voor een professionele en betrouwbare bewaking en begeleiding van personen of objecten. Voor de man of vrouw die voor R&T Security werkzaam is, zijn de diploma’s algemeen beveiligingsmedewerker en horecaportier een vereiste.

R&T Security heeft natuurlijk de beste, betrouwbaarste en de meest ervaren medewerkers in dienst.

Voorbereiding

Allereerst is beveiliging een preventieve aangelegenheid. Cruciaal is een goede voorbereiding. Als u R&T Security in een vroeg stadium betrekt bij uw plannen, kunnen wij – in overleg met u – een heldere risicoanalyse maken. Op basis van deze ontwikkeling maken we een beveiligingsplan.

Zo weet u zeker dat u niets over het hoofd ziet!

Kwaliteit / Services

R&T Security benadert bedrijven vanuit een andere ooghoek, omdat de kwaliteit en uitstraling belangrijke elementen zijn in de beveiliging. De klant verwacht dat de beveiliging van zijn of haar bedrijf optimaal en effectief is.

Dat zaken als calamiteitenpreventie, dienstverlening en algemene veiligheid op een hoog niveau worden nageleefd. De klant krijgt daarom ook de kwaliteit waar hij voor betaald.

Doel van R&T Security

Het doel van R&T Security is het bieden van maximale beveiliging in alle voorkomende situaties.

Beveiliging is naar ons inzicht een kwestie van goede samenwerking, communicatie en afstelling. R&T Security is gevestigd in Apeldoorn, en stelt zich beschikbaar in heel Nederland.