Horeca, evenementen en R&T Security:

Ons bedrijf is een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf in het beveiligen van horecaondernemingen en alle soorten evenementen door heel Nederland.

Onze beveiligingsmedewerkers zijn ingesteld als gastheer en altijd aanspreekbaar voor de bezoekers. Probleemsituaties worden nog voordat ze zichtbaar worden herkend en zo mogelijk discreet en professioneel opgelost. De beveiligingsmedewerkers zijn zichtbaar aanwezig waar nodig, maar zijn ook gewend om juist uit het zicht van de gasten de veiligheid te monitoren.

Door strenge sollicitatie procedures en onze persoonlijke begeleiding van onze werknemers, kunt u er verzekerd van zijn dat met onze beveiligingsmedewerkers uw evenement of horeca gelegenheid een succes wordt.

Daarnaast zult u merken dat onze beveiligingsmedewerkers er altijd verzorgt en netjes uit zien, ruim van te voren aanwezig zullen zijn en de nodige etiquette beheersen.

De samenleving wordt harder en steeds gewelddadiger. Ook horecaondernemingen hebben hier helaas steeds meer mee te maken. R&T Security kan u helpen uw onderneming te behoeden voor dergelijke problemen of helpen ze op te lossen.

R&T maakt samen met u een beveiligingsplan en beleidsplan. Onze horecaportiers en evenementenbeveiligers zullen zich aan dit beleidsplan houden en daardoor uw onderneming of evenement zo veel mogelijk van dergelijke praktijken behoeden. Onze horecaportiers en evenementenbeveiligers zijn speciaal geselecteerd op verbale kwaliteiten, uitstraling en ervaring. Hierdoor zult u altijd met een gerust hart binnen uw eigen onderneming of evenement kunnen werken en hoeft u zich geen zorgen te maken over de veiligheid van uzelf, uw personeel en uw klanten.

Tijdens al onze werkzaamheden staat de wens van de opdrachtgever voorop. Want als de opdrachtgever tevreden is zijn wij tevreden. Bij R&T Security staat gastheerschap en kwaliteit altijd hoog in het vaandel.

Tevens vinden wij een persoonlijk contact tussen opdrachtgever en ons bedrijf erg belangrijk.

Hierdoor kunnen er als het nodig is snelle beslissingen en/of veranderingen worden genomen ten aanzien van het lopende project